Kategorier
Bostad

Flyttfirma i Stockholm ombesörjer kontorsflytt

Att flytta ett kontor kan innebära transport av tunga inredningar som måste utföras av proffs. Ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm som varit med tidigare.

Du äger ett företag som sysslar med såväl agenturverksamhet som tillverkning. Sedan länge har företaget haft sitt kontor i centrala Stockholm men nu är det dags att flytta. Du har beslutat att flytta kontoret till södra Stockholm så att kontor och produktion finns i samma byggnad.

Ditt beslut har inte mötts av jubel bland din kontorspersonal. Att be dem hjälpa till med att flytta inredning och kontorsmaskiner under en helg har du därför inte för avsikt. Dessutom måste det gamla kontoret röjas från överblivna föråldrade maskiner som apparater för fax och telex. Sådant ska köras till tippen.

Flyttfirma i Stockholm packar och transporterar

För att lösa dina problem letar du på nätet efter en firma som har kontorsflytt i Stockholm som sitt dagliga levebröd. När du väl lämnat relevanta uppgifter får du en offert på jobbet efter bara någon timme. Nu är det dags att börja planera. Du utser en av dina trogna och lojala medarbetare som internt flyttansvarig.

Ledaren för flytten bestämmer vilken inredning som ska följa med till det nya kontoret och vad som ska köras till en återvinningsanläggning. Från flyttfirman har du fått packlådor och flyttkartonger. Det är naturligtvis viktigt att lådorna får rätt märkning så att de hamnar rätt på det nya kontoret. Dagen efter flytten ska verksamheten vara igång som vanligt. Själva flytten och transporten överlämnas helt och hållet på flyttfirman.